Over ons

Geniet van een heerlijk kopje koffie en kom tot rust in een huiselijke sfeer bij Koffiehuis Touché in Aalter.

Heerlijk

Correct & Huiselijk

Koffiehuisje Touché, een authentiek en gezellig koffiehuis in Aalter. Een gevestigde waarde in Aalter en omstreken voor fietsers, wandelaars en levensgenieters. 

Al zestien jaar staat Koffiehuis Touché in Aalter bekend als rustplaats bij uitstek voor wandelaars en fietsers.

In de zomer kan u genieten van de zon op ons gezellig terras. 's Winters kan u binnen tot rust komen in een huiselijke en warme sfeer.

Dankzij het ruime assortiment snacks, desserts en dranken van Koffiehuis Touché vindt iedereen wel iets wat hem smaakt. Bij Koffiehuis Touché in Aalter is er altijd wel tijd voor een gezellig gesprek, een heerlijk kopje koffie en een vers stukje gebak!

Vacature

Koffiehuis Touché is steeds op zoek naar gedreven extra medewerkers en studenten; geen vaste indiensttreding. Taken kunnen variëren van afwashulp tot barhulp en bediening. Bent u een gedreven persoon op zoek naar een bijverdienste? Aarzel zeker niet en contacteer ons vandaag nog!

Locatie

Koffiehuisje Touché ligt in de Aalterstraat in Maria-Aalter, de ideale en favoriete rustplaats voor veel wandelaars en wielertoeristen.

OPENINGSUREN: van donderdag tot en met maandag!

 

Maandag & donderdag: 9u - 18u

Vrijdag t.e.m. zondag: 9u-19u

Ook open op feestdagen!

Aalterstraat 1,

9880 Aalter

koffiehuistouche@gmail.com

+32 497 61 26 21

Contacteer ons 

Iedereen is welkom bij Koffiehuisje Touché in Aalter om te genieten van een heerlijk kopje koffie met en vers gemaakte pannenkoek!

Groepen vanaf tien personen vragen wij om op voorhand te reserveren  zodat wij zeker genoeg plaats kunnen vrijhouden voor jullie.